ترول ها انیمیشنی امریکایی در ژانر کمدی و موزیکال و محصول سال 2016 است. این فیلم بر اساس عروسک های محبوب ترول ساخته شده و کارگردانی آنرا مایک میچل به همراه والت دورن به عهده داشته اند. از صداپیشگان فیلم می توان به آنا کندریک، جاستین تیمبرلیک و زوویی داشانل اشاره کرد. فیلم در تاریخ 8 اکتبر 2016 اکران خود را در جشنواره فیلم لندن آغاز کرد و موفق شد توجه منتقدان را به خود جلب کند. اکران عمومی فیلم با فروش 346 میلیون دلاری فیلم به پایان رسید و این موفقیت باعث شد تا ادامه ای به نام «ترول ها: دور دنیا» برای اکران در سال 2020 برنامه ریزی شود.
نویسندگان:
جاناتان ایبل، گلن برگر
عوامل:
فیلمبرداری: یونگ داک جون
تدوین: نیک فلچر
موسیقی: کریستوف بک
بودجه کلی: $125,000,000
فروش جهانی: $346,900,000
واکنش منتقدها:
فیلم در سایت راتن تومیتوز امتیاز 76% را بر اساس 161 ریویو بدست آورده که معادل نمره 6/27 از 10 است: «ترول ها شخصیت های شناخته شده و محبوبش را به سفری رنگارنگ و هیجان انگیز می برد که هرچند مخاطب اصلی اش کودکان هستند اما بزرگ تر ها هم می توانند از تماشای آن بسیار لذت ببرند». در سایت متاکریتیک فیلم نمره 56 از 100 را بر اساس نظر 32 منتقد به دست آورده که نشانگر «نقدهای متضاد با هم و متوسط» است.
«بچه ها عاشق این فیلم می شوند. بهترین ویژگی های فیلم شخصیت های بامزه، تعداد زیادی آوازهای زیبا و پیامی مثبت است که به راحتی درک می شود.»
- بتسی بوزدک (کامن سنس مدیا)
یادداشتی بر فیلم «ترول ها»
والت دورن و مایک میچل که قبلتر آثار ماندگاری مثل شرک را خلق کرده اند حالا با جدیدترین فیلم خود دوباره توجهات تماشاگران را به سوی استعدادشان جلب کرده اند. این دو کارگردان و انیماتور حالا به سراغ عروسک های محبوب ترول رفته اند و به آن ها جان بخشیده اند تا با داستانی هیجان انگیز پیامی قدرتمند را به مخاطبانشان منتقل کنند.
در سرزمین ترول ها همه بیش از حد خوشحالند و همیشه مشغول شادی و آوازخواندن و پایکوبی هستند. در میان آنها کسی که از همه بیشتر خوشحال است پرنسس پاپی است. اما در هر گروهی یک مخالف پیدا می شود. در بین ترول ها، برنچ از رقص و آوازهای ترول ها خوشش نمی آید و همیشه به فکر برگن هاست که سالی یک بار به ترول ها حمله می کنند تا آنها را در روز جشن ترولستیز بخورند. سالهاست که برگن ها موفق نشده اند هیچ ترولی را شکار کنند اما امسال درست طبق پیشبینی برنچ برگن ها از راه می رسند و چند نفر از ترول ها را می دزدند و با خودشان می برند. حالا پاپی و برنچ باید برای نجات آنها راهی سفری سخت شوند.
داستان فیلم یک ماجرای خیر و شر را روایت می کند و به همراه آن چند داستان فرعی نیز تعریف می شوند. نویسندگان فیلم می دانسته اند که فیلمشان را باید حول موضوع شادی سازمان بدهند. آنها تحقیقات زیادی را درمورد این موضوع انجام داده اند و نه تنها خواسته اند که بینندگانشان را شاد کنند بلکه به آنها فرصت بدهند تا درمورد شادی و منشا آن فکر کنند. پیام فیلم که دعوت به خوش اخلاقی و رفتار مهربانانه است با استفاده از انیمیشن خیره کننده، موسیقی زیبا و شخصیت های دوست داشتنی به بیننده منتقل می شود. با وجود اینکه انیمیشن فیلم طراحی درخشانی دارد و به خصوص برای کودکان بسیار جذاب است اما در واقع موسیقی فیلم است که بزرگترین نقطه قوت آن به حساب می آید. قطعات متنوع موسیقی در فیلم به شکلی هماهنگ با صحنه ها پخش می شوند و احساس آنها را تقویت می کنند.
ترول تمام جنبه های یک انیمیشن موفق را دارد، جوک های بامزه، طراحی انیمیشن رنگارنگ و شفاف، آدم بدهای جذاب، آوازهای زیبا و یک پیام ساده اما قدرتمند. هرچند داستان کلی فیلم یک ماجرای نجات و بازگشت معمولی است اما به لطف بازی های خوب تیمبرلیک و کندریک اصلا تکراری به نظر نمی رسد. هماهنگی این دو موقع رد و بدل کردن جوک ها آنقدر بامزه است که خیلی اوقات اصلا اهمیتی نمی دهید که شخصیت ها کجا هستند یا به چه کاری مشغولند. ترول ها انیمیشن بسیار با کیفیتی است که می تواند علاوه بر سرگرم کردن بچه ها بزرگترها را هم درگیر خودش کند و به لب هایشان خنده بیاورد.
واکنش های مخاطبان در شبکه های اجتماعی:
امتیاز بینندگان در سایت راتن تومیتوز = 67%
نظر مثبت:
من 30 سالمه و احتمالا مخاطب هدف این فیلم نیستم اما باز هم فیلم رو خیلی دوست داشتم. این روزا دیدن فیلمای موزیکال خوب خیلی سخته و فقط توی انیمیشن ها میشه اونها رو پیدا کرد و باید بگم ترول ها یکی از بهترین موزیکال هاییه که دیدم. فانتزی فیلم حتی یک لحظه هم متوقف نمیشه و موسیقی مداوم و رقص ریتم شاد فیلم رو حفظ می کنن.
نظر منفی:
پیام فیلم خیلی ساده انگارانه ست. داره میگه اگه همه میخندن تو هم باید بخندی و خنده رو مثل مد لباس به بیننده قالب می کنه. این برخوردی که با موضوع حساسی مثل شادی توی فیلم انجام شده بهش خیلی لطمه زده و یک حالت زوری به خودش گرفته که باعث شده در نهایت پیام فیلم اینطوری بشه: مثل بقیه باش وگرنه از گروه میندازنت بیرون!
دیالوگ برگزیده:
برنچ: من بهش اعتماد ندارم. من به کسی که جوراب رو بدون کفش میپوشه اعتماد ندارم.
جزئیات:
این اولین انیمیشن موزیکال کمپانی دریم ورکس پس از «راه ال دورادو» (2000) است.
لباس های برگن ها در فیلم شبیه به مدل های محبوب در دهه 80 است، زمانی که عروسک های ترول در اوج محبوبیتشان بودند.
قرار است دنباله این فیلم به نام «ترول ها: دور دنیا» در سال 2020 اکران شود.
والت دورن کارگردان فیلم خود یکی از طراحان عروسک های ترول بوده است.
ضمن تشکر از حسن انتخاب شما از ما به عنوان سرویس دهنده VOD، برای تماشای آنلاین باید عضو سایت شوید.
برای عضویت در سایت و دریافت 7 روز اشتراک رایگان باید ابتدا ثبت نام کنید.
ثبت نام و عضویت در سایتاگر قبلا عضو سایت شده اید و دارای حساب کاربری هستید وارد حساب شوید.
ورود با نام کاربریشما نمیتوانید با اشتراک رایگان این انیمیشن را تماشا کنید.
برای تماشا می بایست اشتراک تهیه نمایید.
خرید اشتراکاشتراک رایگان برای ایرانسلیها
شما دیگر نیازی به خرید اشتراک پیشتازمووی ندارید اما در هنگام تماشای فیلمها، هزینه حجم مصرفی اینترنت شما به صورت کامل محاسبه میشود، درصورتی که اشتراک پیشتازمووی داشته باشید حجم مصرفی شما نیم بها محاسبه خواهد شد.
متوجه شدم
در حال بارگذاری دیدگاه ها